Monique, Sofia en Nienke (vlnr) tonen hun zilveren medaille.
Monique, Sofia en Nienke (vlnr) tonen hun zilveren medaille. Foto: Aylin Tanfer

Acrogymnasten VTV wederom in de prijzen

Sport en vereniging

VLISSINGEN - Op zaterdag 19 januari moesten de Acrogymnasten van VTV een lange reis maken voor het Zuid-West Nederlands Kampioenschap.

De wedstrijd werd tegen de Duitse grens geturnd in Bocholtz en de lange rit was voor de Vlissingse meiden niet zonder resultaat! Het trio van Sofia Bellu, Nienke de Munter en Monique van Belzen namen in de categorie damesgroep E senior de zilveren medaille mee naar huis na een mooie oefening!

De categorie damesparen E senioren kende een zeer sterk deelnemersveld; het VTV-duo Jasmijn van Noort en Anouk Vreeke behaalde na een zeer nette oefening de 6de plaats. In de damesgroep D-junioren mocht het trio Jimena Blommaert, Myrthe Jellema en Julia van der Maas ook de zilveren medaille mee naar huis nemen. Als laatste haalde het trio van Danice Hendrikse, Maaike de Jonge en Aylin Tanfer de derde plaats en mocht dus de bronzen medaille mee naar Vlissingen nemen. Mooie resultaten dus voor de Vlissingse acrogroep onder leiding van Aylin Tanfer. Voor verdere gegevens zie de website van de vereniging: www.vtv-vlissingen.nl. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief