Ook dit jaar staat broodjes bakken weer op het programma bij het Kou'kerks Winterfeest.
Ook dit jaar staat broodjes bakken weer op het programma bij het Kou'kerks Winterfeest. Foto: Annet Eekman

Gezelligheid verdrijft kou bij Kou'kerks Winterfeest

Door: Britta Janssen Algemeen

KOUDEKERKE - In een verwarmde tent bij sport- en gemeenschapscentrum De Couburg in Koudekerke vindt zaterdag 26 januari het Kou’kerks Winterfeest plaats. Tussen 15.00 en 23.00 uur is iedereen welkom voor een hapje en een drankje. Ook kan jong en oud genieten van live muziek en allerlei activiteiten.

De Ondernemersvereniging Koudekerke organiseert het winterfeest inmiddels voor de vierde keer.

Programma

De locatie is gewijzigd - de verwarmde evenemententent verhuist van het Dorpsplein naar het parkeerterrein van De Couburg aan de Duinstraat - maar het programma is vertrouwd. In een ongedwongen en gezellige sfeer is er voor het hele gezin van alles te ondernemen en te proeven. “Het mag dan winter zijn, we houden de kou lekker buiten in de verwarmde tent”, vertelt Irma Goedbloed van de ondernemersvereniging. Er is live muziek van een dj, voor de lekkere trek staan er verschillende stands en voor de kinderen zijn er ook meerdere activiteiten, zoals ponyritjes en broodjes bakken.

Bekend

Het Kou’kerks Winterfeest biedt de ondernemers in het dorp de gelegenheid om zich van een andere kant te laten zien aan het publiek. En dat publiek heeft er op haar beurt een laagdrempelig feest bij om te bezoeken. Het Winterfeest staat voor de vierde keer op het programma en de ondernemersvereniging kan volgens Goedbloed merken dat het steeds bekender wordt. “Er komen bijvoorbeeld steeds meer mensen van buiten Koudekerke, zeker vorig jaar. Dat is heel leuk.”




 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief