Sporters gehuldigd in zwembad

VLISSINGEN - In het zwembad in Vlissingen staat vrijdag 22 februari de huldiging van sportkampioenen van de gemeente Vlissingen op het programma.


'Er zijn 235 sportkampioenen aangemeld door hun vereniging', laat de organisatie weten. De feestelijke bijeenkomst wordt georganiseerd door de Sportraad Vlissingen en zwem- en waterpolovereniging De Zeeuwse Kust.

Verrassingen

Naast de huldiging van de kampioenen, worden de sportvrouw, sportman, sportploeg en de twee sporttalenten van de gemeente bekend gemaakt. Een bijzondere vrijwilliger ontvangt de Carrièreprijs. De Vlissingse wethouders Els Verhage en Rens Reijnierse reiken de prijzen uit. De jury bestaat uit André Stroo, Anjolie Engels-Wisse en Tom Joziasse.

De huldiging in het Vrijburgbad begint vrijdag 22 februari om 19.30 uur. 'Het wordt een avond vol verrassingen, met onder meer demonstraties van De Zeeuwse Kust en de redders van de Dr. A. Stavermanbrigade.

Klik hier voor meer informatie. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief