Afbeelding

Verkeerscontrole Nieuwendijk: drie processen-verbaal vanwege drugs in het verkeer

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen,112 Nieuws

VLISSINGEN - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 17 februari op de Nieuwendijk in Vlissingen een verkeerscontrole gehad. Er zijn drie processen-verbaal uitgereikt. Daarnaast zijn er elf bekeuringen uitgeschreven en één aanhouding verricht. 

Een fietser heeft een proces-verbaal gekregen omdat hij fietste onder invloed van drugs. De speekseltest gaf aan der er cocaïne is gebruikt. Er is een bloedproef bij de verdachte afgenomen. Een automobilist heeft ook een proces-verbaal gekregen voor het auto rijden onder invloed van drugs. Bij hem werd het gebruik van cannabis geconstateerd. Ook bij hem is er een bloedproef afgenomen. Daarnaast bleek hij niet in het bezit van een rijbewijs te zijn. Het derde proces-verbaal was voor een automobilist die reed onder invloed van alcohol in combinatie met drugs. Uit de speekseltest bleek dat er speed gebruikt was. Bij deze verdachte is een ademanalyse uitgevoerd en een bloedproef afgenomen. Ook deze bestuurder heeft geen rijbewijs.

Zes bekeuringen waren voor het rijden zonder fietsverlichting. De rest van de bekeuringen was voor openbare dronkenschap, het drinken van alcohol op de openbare weg, bedelen, het verstoren van de orde in een horecagelegenheid en het beledigen van een agent. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief