De Samenloop vindt plaats bij het Abdijcomplex in Middelburg. FOTO GIJS KOOLE
De Samenloop vindt plaats bij het Abdijcomplex in Middelburg. FOTO GIJS KOOLE (Foto: Gijs Koole)

Infoavond over Samenloop voor Hoop

OOST-SOUBURG - In het clubhuis van korfbalvereniging Fortis in Oost-Souburg vindt maandagavond (11 maart) een informatiebijeenkomst plaats over de Samenloop voor Hoop Walcheren.De avond is bedoeld voor deelnemers aan de Samenloop voor Hoop Walcheren en mensen die erover denken om mee te doen.

Wandelestafette
Bij de Samenloop, die op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni plaatsvindt op het Abdijplein in Middelburg, zamelen de deelnemers geld in voor KWF Kankerbestrijding. 'Vanwege het succes in 2017 komt er weer Samenloop voor Hoop Walcheren', aldus de organisatie.

De wandelestafette van 24 uur begint op 14 juni om 18.00 uur. Teams van tien à vijftien personen zamelen geld in voor het goede doel. Tijdens de loop is er minimaal één lid per team aan het wandelen. 'Het is geen wedstrijd. Het gaat om beleven, meeleven en doorleven.' De deelnemers zetten zich in voor een toekomst waarin meer mensen genezen van kanker, de ziekte steeds minder mensen treft en de kwaliteit van leven van kankerpatiënten verbetert.

Uitleg
Lopers, vrijwilligers en andere belangstellenden zijn maandag 11 maart vanaf 19.30 uur welkom in het clubhuis. De organisatie geeft bijvoorbeeld uitleg over aanmelding en tips over fondsenwerving. Zo zijn er speciaal voor de Samenloop sieraden gemaakt.
Klik hier voor meer informatie. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief