Foto: Skills Talents

Doktersassistenten en hotelreceptionisten tonen skills in Middelburg

MIDDELBURG - In Middelburg beginnen donderdag de landelijke finales van Skills Talents in de categorieën doktersassistent en hotelreceptionist.


De wedstrijden duren tot en met zaterdag. Locatie is het historisch stadhuis op de Markt in Middelburg.

23 studenten van MBO-scholen uit het hele land doen mee. Jo-anne de Munck van Scalda doet mee in de vakrichting hotelreceptionist en Nathalie Bouwman, eveneens van Scalda, is actief als doktersassistent.

RAI

Er zijn in totaal 58 Skills Talents-wedstrijden. De andere finales vinden van 20 tot en met 22 maart plaats in de RAI in Amsterdam en het ROC in Nijmegen. In totaal hebben 47 Zeeuwse studenten zich voor de eindstrijd gekwalificeerd.

Prijzen

Burgemeester Harald Bergmann van de gemeente Middelburg reikt de prijzen uit aan de winnaars van de twee finales in zijn stad. De hotelreceptionisten moeten twee dagen aan de bak, de doktersassistenten drie. Alle wedstrijden zijn toegankelijk voor publiek. Meer informatie is te vinden op www.skills-heroes.nl. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief