Vrijwilligers van Home-Start Walcheren genieten van een heerlijke high tea tijdens NLDoet. FOTO HOME-START WALCHEREN
Vrijwilligers van Home-Start Walcheren genieten van een heerlijke high tea tijdens NLDoet. FOTO HOME-START WALCHEREN Foto: Home-Start Walcheren

Vrijwilligers van Home-Start Walcheren in het zonnetje tijdens NLDoet

Sport en vereniging

VLISSINGEN - Met een heerlijke high tea werden de vrijwilligers van Home-Start Walcheren zaterdag 16 maart tijdens NLDoet bedankt voor hun geweldige werk!

Elke week bezoeken de vrijwilligers van Home-Start Walcheren trouw een gezin met kinderen dat tijdelijk een steuntje in de rug nodig heeft. Voor dit waardevolle werk mogen deze toegewijde vrijwilligers best eens in het zonnetje worden gezet! Dus verzorgden de lieve meiden van Samen Vrijwillig (Welzijn Middelburg) en zeven enthousiaste vrijwilligers van NLDoet een geweldige middag voor de vrijwilligers van Home-Start Walcheren en ''hun gezin''! Op Kinderboerderij de Klepperhoeve in Middelburg genoten zij van een heerlijke high tea. De kinderen werden mooi geschminkt, knutselden een vogelhuisje en maakten een ritje op een pony.

Wil je ook vrijwilliger worden? Home-Start Walcheren kan altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken! Meld je aan via: 0118 639311 of mail naar: Home-Start.walcheren@humanitas.nl (www.home-start.nl).



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief