speeltuin-schommel-large
speeltuin-schommel-large

De Souburgt wil schade vandalisme zo snel mogelijk herstellen

OOST-SOUBURG - Een online inzamelingsactie voor speeltuin De Souburgt heeft met nog een aantal dagen te gaan al meer dan duizend euro opgebracht, mede dankzij forse bijdragen van de firma Kloosterboer en de Partij Souburg-Ritthem.


Het doel was 750 euro. Er is echter veel geld nodig, want de speeltuin is eind februari voor de vierde keer in vier jaar slachtoffer geworden van vandalisme.

Tuinstoelen

In februari sloopten vandalen het hek en meer dan twintig tuinstoelen, vernielden de trampoline en hingen tot boven in de vlaggenmast en het klimrek. De verzekering dekt de schade niet.

De speeltuinvereniging begon daarom een inzameling via www.doneeractie.nl. Ze hoopt voor het begin van het seizoen klaar te zijn met het herstellen van de schade.

Koningsdag

Ondanks de vernielingen viert De Souburgt ‘gewoon’ Koningsdag. Tussen 12.30 uur en 19.00 uur is er van alles te doen in de speeltuin aan het Koopmansvoetpad in Oost-Souburg. Het programma staat op https://souburgt.nl.  


  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief