Een ambulance kwam met spoed ter plaatse
Een ambulance kwam met spoed ter plaatse Foto: Rijnhout Media

Opnieuw onderzoek naar fatale aanrijding nieuwsjaarnacht in Vlissingen

Door: Mura Kuijpers 112 Meldingen

VLISSINGEN - De politie zet dinsdagavond en een gedeelte van de nacht de Sottegemstraat in Vlissingen af voor verkeer. Verkeersspecialisten zullen dan onderzoek doen naar de fatale aanrijding afgelopen nieuwsjaarsnacht, waarbij een 24-jarige man om het leven kwam.

Vermoedelijk duurt de afsluiting van 19.00 uur to 05.00 uur. Omwonenden zijn al eerder geïnformeerd door de gemeente. Het onderzoek dat nu gedaan wordt is een zogenoemd validatie-onderzoek en houdt in dat de snelheid en de bewegingen van de mogelijk betrokken auto worden gereconstrueerd door rechercheurs van de verkeersongevallenanalisten.

De politie heeft al meerdere malen getuigenoproepen gedaan. Om mensen die zich nog niet bij de politie hebben gemeld, maar toch graag hun informatie alsnog willen delen opnieuw een kans te geven wordt nogmaals een oproep gedaan. Mensen die iets gezien hebben dat kan bijdragen aan de oplossing van deze zaak, worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan via het algemene telefoonnummer (0900-8844) of via Whatsapp (06-12207006). Vermeld bij contact zaaknummer 2019-000222.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief