Vrijwilliger Ruth ondersteunt een gezin.
Vrijwilliger Ruth ondersteunt een gezin. Foto: Corien de Witte

Home-Start Walcheren heeft tijd en aandacht voor ouder en kind

Sport en vereniging

VLISSINGEN - Heb jij opgroeiende kinderen? Lukt het meestal wel om alles draaiende te houden, maar niet altijd? Is het je soms wat te veel? Je hoeft er niet alleen voor te staan! Als je thuis wat ondersteuning kunt gebruiken, neem dan contact op met Home-Start Walcheren.

Home-Start Walcheren heeft op dit moment voldoende goed opgeleide vrijwilligers die erg graag kennis willen maken met ouders en hun kinderen. Zij doen dit werk vanuit hun eigen ervaring en weten hoe het is om thuis met een stel kinderen te zijn. De vrijwilliger komt een dagdeel per week bij je thuis. Zij helpt je met de kinderen, gaat lekker met jullie mee naar buiten, luistert naar jouw verhalen, deelt jouw emoties en is er echt helemaal voor jullie! Home-Start vrijwilligers hebben op deze manier al 20 jaar ouders op Walcheren met succes ondersteund.

Home-Start Walcheren is gratis en is voor gezinnen met kinderen tot 18 jaar. Je kunt zelf contact met ons opnemen: Petra van Eenennaam en Daphne van der Stoep, 0118 639311. Of mail naar: Home-Start.walcheren@humanitas.nl. Meer info: www.home-start.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief