Afbeelding
Foto: Politie

Procesverbalen voor dronken minderjarigen Vlissings Jaagpad

Door: Bregje Kop Politie

VLISSINGEN - Twee minderjarigen kregen in de nacht van zaterdag op zondag een proces-verbaal aan hun broek geslingerd vanwege drinken onder de achttien. Een jongen werd laveloos aangetroffen op het Vlissings Jaagpad, de andere vond het nodig om een valse melding bij de politiemeldkamer te maken.

Rond 04.30 uur meldden twee voorbijgangers dat zij een jongen aantroffen in de berm van het Vlissings Jaagpad. De jongen lag bij een fiets en was niet aanspreekbaar. Tijdens het contact met de meldkamer kwam hij alweer een beetje bij en toen agenten ter plaatse kwamen was de jongen weer bij bewustzijn. Hij was zeer onder invloed van alcohol.

De jongen, 17 jaar en afkomstig uit Middelburg, blies op de alcoholtester een F. Dat wil zeggen dat hij heel veel gedronken had. Door de agenten is contact gezocht met een GGD-arts en die besloot, naar aanleiding van de bevindingen van de politie, dat de jongen met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht moest worden. Zijn ouders zijn in kennis gesteld van het gebeuren.

Tegen de jongen wordt proces-verbaal opgemaakt. Mogelijk komt hij in aanmerking voor een HALT-afdoening.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief