Met 65 met pensioen? 50PLUS gaat het doen!

  Bedrijvig Nieuws

MIDDELBURG/VLISSINGEN - Het succes in de peilingen van 50PLUS heeft de zogeheten ‘grote’ partijen’ wakker geschud. Ze voelen de hete adem van 50PLUS in de nek. “Ach ja, we hebben de ouderen in de afgelopen jaren toch wel érg in de kou laten staan...!” Zo wil Rutte maar liefst twee miljard uittrekken voor verpleeghuizen. Nou ja, niet écht natuurlijk. Dat hangt nog van de formatie af, zegt Rutte erbij!


Ook het CDA is ineens wakker. De AOW moet omhoog met 150 euro. Let wel, per jaar! Zelfs te weinig om de stijgende vaste lasten bij te benen. Kersverse PvdA-lijsttrekker Asscher, vier jaar lang steunpilaar van het afbraakbeleid, is eveneens tot inkeer gekomen. Hij vindt nu dat het eigen risico bespreekbaar moet worden. Mogelijk zelfs helemaal afgeschaft. Ook hij volgt 50PLUS hijgend op voet. En tenslotte blijkt ook het voorstel de AOW-leeftijd terug te brengen naar 65 jaar ineens bij meerdere partijen onderhandelbaar. Wat volgt nog? Straks nog het taboe op de indexering van pensioenen overboord? Allemaal onbetrouwbaar paniekvoetbal. Uitsluitend bedoeld om kiezers terug te lokken van het succesvolle 50PLUS! De over elkaar heen struikelende lijsttrekkers denken kennelijk dat de ouderen te suf zijn om dat in de gaten te hebben. Intussen staat éen ding duidelijk vast: de invloed van 50PLUS - op de bres staand voor de belangen van de ouderen - is zelfs met een kleine fractie al groot. Versterk die invloed! Maak de peilingen waar. Hoe meer zetels des te meer is 50PLUS in staat bij de formatie een stevige vuist te maken en mogelijk zelfs te gaan regeren.

50PLUS Zeeland

Willem Willemse en George Lernout. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief