Hypotheekshop Souburg nu in eigen pand

  Bedrijvig Nieuws

OOST-SOUBURG - Schinkel Adviesgroep in Oost-Souburg bestaat uit Schinkel Assurantiën, de RegioBank en De Hypotheekshop. Met zevenentwintig werknemers op de loonlijst werd het pand aan de Kanaalstraat 37 te krap. Daarom is De Hypotheekshop naar nummer 33 verhuisd.


DOOR ELLEN DE VRIEND

Schinkel Adviesgroep financiële dienstverleners bestaat drieënveertig jaar. Daarnaast is er Schinkel de Weerd makelaardij, waar vier mensen werken. De twee aparte bedrijven werken nauw samen en zijn gevestigd in hetzelfde pand. “Binnen Schinkel Adviesgroep kunnen we de klant die via de makelaardij een huis koopt ook hypotheekadvies aanbieden en de benodigde verzekeringen”, legt directeur Erik Dellebeke uit. “Met de RegioBank hebben we een bank in huis waar iedereen even binnen kan lopen voor advies. De RegioBank is heel anders dan de grote traditionele banken met een servicenummer in Amsterdam. Als klanten ons bellen kennen de medewerkers hen en is de dienstverlening zeer persoonlijk. We bieden alle moderne bankproducten van betalen tot sparen, lenen en beleggen. Het enige wat we niet hebben is kasgeld.”

Ouderwets “Bij Schinkel Adviesgroep werken we eigenlijk nog op een, voor tegenwoordige begrippen, ouderwetse manier. We gaan nog gewoon naar de klanten thuis toe. We zorgen voor een persoonlijk contact en werken met korte lijnen. Wij kennen onze klanten nog echt en kunnen hen van A tot Z ontzorgen als dit gewenst is. Onze adviseurs voeren ook ’s avonds en op zaterdag gesprekken als andere tijden moeilijk zijn. Onze medewerkers hebben stuk voor stuk een opleiding van het hoogste niveau. Ook de medewerkers van de binnendienst.”

Hypotheekshop Doordat de branche de laatste jaren weer floreert, werd de ruimte van Schinkel Adviesgroep aan de Kanaalstraat 37 te krap voor de zevenentwintig medewerkers. Toen het pand van Fastworld Computers op nummer 33 vrij kwam, aarzelden Dellebeke en mededirecteur Marcel Janse niet lang. “Het nieuwe bedrijfspand is ongeveer honderd vierkante meter groot en de zeven medewerkers van onze Hypotheekshop hebben er voldoende ruimte voor hun bureaus en de balie. Ook zijn er twee spreekkamers. We hebben nog even overwogen om de Hypotheekshop naar Vlissingen te verhuizen, maar we voelen ons toch te veel verbonden met Oost-Souburg.”

Schinkel Adviesgroep, Kanaalstraat 33 en 37, Oost-Souburg, tel. 0118-464455, www.schinkeladviesgroep.nl

Erik Dellebeke. FOTO ELLEN DE VRIEND 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief