Zaterdag 2 mei Trouwbeurs Bonaparte

  Bedrijvig Nieuws

RITTHEM - Op zaterdag 2 mei is het zover, Trouwbeurs Bonaparte opent haar deuren! Het belooft een groots spektakel te worden waar stellen die elkaar het jawoord willen geven terecht kunnen voor alles op het gebied van trouwen. Om 11.00 uur wordt de beurs officieel geopend door gedeputeerde mevrouw Sch?nknecht-Vermeulen.


Het aanbod op de grootste trouwbeurs van Zeeland is origineel en gevarieerd; ruim 30 standhouders presenteren hun producten op een wel heel bijzondere locatie: Fort Rammekens te Ritthem.

Fort Rammekens als toneel voor de trouwbeurs Initiatiefnemer en organisator Martin van Hengst van TTCatering & Partyverhuur vertelt: Het Fort is zo`n bijzondere, unieke locatie daar moest meer mee worden gedaan. De ligging; verscholen tussen het groen met uitzicht over het water, de historiek en de sfeer die het geheel uitademt maakt deze plek tot de ultieme trouwlocatie.

Standhouders bieden origineel aanbod Onder de standhouders zijn er uiteraard bruidsmode- en herenmodezaken, kappers, fotografen en bloemisten vertegenwoordigd die zichzelf die dag presenteren d.m.v. modeshows en ter plaatse uitleg geven over hun aanbod. Daarnaast zijn er minder voor de hand liggende ondernemers gestrikt, zo komt er een valkenier met prachtige roofvogels die mensen kunnen boeken om hun ringen te brengen op dat ene speciale moment. Ook komt er een fluitist die een ceremonie d.m.v. de mooiste tonen naar een hoger niveau kan tillen en hebben we activiteiten zoals ballon vouwende clowns en een fotobooth die mensen kunnen boeken om hun huwelijksdag super origineel in te vullen.

Gratis entree en entertainment Het is eigenlijk teveel om op te noemen, echt de moeite waard om te komen kijken! De entree is gratis, aan de eerste honderd koppels word er een goed gevulde goodiebag uitgereikt, Landal Greenparcs geeft een gratis weekend- of midweekverblijf weg in een van hun prachtige vakantieparken, er is entertainment en heel veel te zien en te doen! Zo worden er dansworkshops verzorgd waar mensen aan kunnen mee doen om ideeën op te doen voor hun openingsdans, kunnen mensen kennis maken met de dj die de muziek op hun trouwfeest kan verzorgen, er kan heerlijke bruidstaart worden geproefd en men kan van dichtbij een prachtige limousine bekijken wat een echte binnenkomeer is voor iedere bruiloft!

Klapstuk: Real life wedding Het klapstuk van de dag is een real- life wedding; een verliefd stel zal ter plaatse in de echt worden verbonden waardoor mensen 'live' kunnen ervaren hoe bijzonder deze locatie en het aanbod van de deelnemende ondernemers is. Kortom een fantastische beurs waar je als stel met trouwplannen gewoon bij MOET zijn! Voor meer informatie kan men terecht op de website: www.trouwbeursbonaparte.nl Tot ziens in Ritthem op zaterdag 2 mei!

TT catering en party en verhuur, Klarinetweg 43, 4337 RB Middelburg 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief