Budget Vervoer Zeeland is er voor al uw taxiwensen

  Bedrijvig Nieuws

VLISSINGEN - Budget Vervoer Zeeland deelt sinds een aantal maanden een winkelpand met reisbureau Pelikaan Reizen. Budget Vervoer Zeeland is gespecialiseerd in luchthavenvervoer en cruiseterminalvervoer, maar ook beschikbaar voor alle andere taxivragen.


DOOR TARA DE VRIEND

De winkel aan de Coosje Buskenstraat 150 in Vlissingen wordt gerund door Hetty Geensen, die al bij beide bedrijven werkzaam was. Eigenaar van Budget Vervoer Zeeland, Henk Ketting zegt hierover: “In de gesprekken met John Goverde, eigenaar van Pelikaan Reizen, werd ons al snel duidelijk dat dit shop-in-shop principe nieuw is in de regio. Onze bedrijven bieden een product aan dat naadloos op elkaar aansluit. Doordat Hetty voor beide bedrijven in de winkel zit, heeft de klant een gezicht voor onze bedrijven.”

Laagdrempelig Mensen kunnen nu naast het telefonisch en online boeken, ook hun taxi in de winkel reserveren en hun wensen bespreken. ”We hebben hiervoor gekozen, omdat taxibedrijven vaak moeilijk bereikbaar zijn. Ze zitten vaak afgelegen op een industrieterrein, daarom zijn wij juist midden in de stad gaan zitten. Mensen kunnen zo bij ons binnenlopen, dat maakt ons bedrijf laagdrempelig.”

Mogelijkheden Naast de specialisatie van Budget Vervoer Zeeland in vervoer naar luchthavens in binnen-en buitenland en cruiseterminalvervoer, kunnen mensen ook bij hun terecht voor alle andere taxivragen. ”We bieden gecombineerd vervoer aan, maar als mensen de taxi privé willen is dat uiteraard tegen een meerprijs ook mogelijk. We regelen ook het vervoer voor een aantal grote bedrijven en agentschappen. Zoals het vervoer naar conferenties en vergaderingen, maar bijvoorbeeld ook het vervoer van een belangrijk pakketje. Korte particuliere ritten doen we ook, bijvoorbeeld met kerstnacht en met oud en nieuw. We hebben zoveel mogelijkheden!” Budget Vervoer Zeeland biedt goed geregeld vervoer op maat, tegen een scherpe prijs. ”Zo hebben we laatst een taxirit geregeld voor een mevrouw die naar het oogziekenhuis moest in Rotterdam.” Ketting: ”Door de drukte raden we mensen aan om tijdig onze taxi’s te boeken. We werken wel nauw samen met een aantal andere collega’s, dus als we vol zitten kunnen we de klant doorverwijzen.”

Budget Vervoer Zeeland - website www.budgetvervoerzeeland.nl 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief