Veel bekende namen tijdens Scaldis Fair 2014

  Bedrijvig Nieuws

GOES - Scaldis Fair 2014 gaat woensdagavond 19 november van start met een speciale previewavond voor genodigden. Op donderdag 20, vrijdag 21 en zaterdag 22 november gaan de deuren van de Grote Kerk in Goes open voor publiek.


Divers programma Het programma van Scaldis Fair 2014 is dit jaar gevuld met een diversiteit aan optredens en shows. Tassenontwerper Omar Munie uit Den Haag zal zich dit jaar presenteren tijdens Scaldis Fair. Hij is een bekende naam in de modewereld en inmiddels dragen celebraties de in Nederland handgemaakte tassen van Munie. Omar Munie opent de 7e editie van Scaldis Fair en aansluitend verzorgt zangeres Patricia Foort de muzikale invulling. Tijdens Scaldis Fair zal zangeres Patricia Foort op woensdag, donderdag en vrijdag optreden. Patricia Foort is o.a. bekend vanwege het optreden bij Ride for the Roses waarbij zij het Ride-lied ‘The Rose’ van Bette Midler heeft gezongen. Naast Patricia Foort verzorgt Nicky Ekkebus uit Goes het andere gedeelte van de muzikale invulling tijdens Scaldis Fair. Nicky Ekkebus is o.a. bekend van het programma ‘Beat it’ en zijn filmpjes op Youtube en Soundcloud. Hij verzorgt op donderdag en zaterdag diverse optredens. Tevens staan er op zaterdag shows gepland van wheelchairdancers Remco van Sabben en Celestine Zegers en dansschool Totally Zouk uit Den Haag.

Scaldis Fair Kijk voor meer informatie zoals openingstijden, arrangementen en het programma op www.scaldisfair.nl Scaldis Fair is hét evenement om in de sfeer te komen voor de feestmaand december en inspiratie op te doen voor het nieuwe jaar. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief