Column De Hypotheker: ‘Een huis om kerst te vieren’

  Bedrijvig Nieuws

Ik moet denken aan die vrouw die ineens volschoot tijdens het hypotheekgesprek. Dikke tranen in haar ogen. Haar oude huis stond te koop, omdat zij en haar man uit elkaar gingen. Leuk gezin, jonge kinderen nog. Ze wilde helemaal geen nieuw huis en geen nieuwe hypotheek, ze was nog volop aan het rouwen over de scheiding. Zo rot. En nou kreeg ik vorige week een kaartje van haar om ons te bedanken. Voor onze hypotheekbemiddeling maar vooral voor het goede gesprek van toen. Lief hè? Het oude huis is boven de vraagprijs verkocht en ze viert straks met haar kinderen heerlijk kerst in haar eigen nieuwe huis.


Mensen

Dit verhaal vertelde een collega van me toen we – het is bijna Kerst tenslotte – samen terugkeken op het afgelopen jaar. Het zijn toch in eerste instantie de menselijke verhalen die je dan te binnen schieten.

Juist daarom schuiven wij straks met een dankbaar hart aan de kersttafel. Er zijn zó veel van zulke verhalen. Van jonge stellen die afgelopen jaar dolblij hun eerste huis kochten, ouderen die van de opbrengst van hun huis een goede oude dag kunnen financieren en jonge gezinnen die de stap naar een groter huis zetten. Wij bij De Hypotheker in Middelburg en Vlissingen vinden dat misschien wel het leukste van ons vak: dat elk mens anders is, zodat het iedere keer weer een uitdaging is om de beste adviezen en persoonlijke ondersteuning te geven.

Groei

We hadden een hoop leuke klanten in 2017. De huizenmarkt bleef maar groeien. De gemiddelde hypotheek was zelfs nog nooit zo hoog en de huizenmarkt werd (en wordt) steeds krapper. Wij hielpen onze klanten niet alleen aan een nieuwe hypotheek, maar ook met advies voor oversluiten, afsluiten van verzekeringen en nog veel meer.

We verheugen ons op een nieuw jaar waarin we weer veel mensen kunnen helpen met persoonlijk advies. Gaaf is bijvoorbeeld dat er steeds meer mogelijkheden voor zzp’ers zijn om een hypotheek rond te krijgen. Zelfs al na één jaar zzp’er zijn, en ook zonder Nationale Hypotheekgarantie.

Proost

Wij proosten straks op al die cliënten van het afgelopen jaar die komend jaar in hun nieuwe huis beginnen. En op degenen die komend jaar de stap naar een nieuw huis zullen zetten.

Vier jij kerst volgend jaar in een nieuw huis? Dan zien we je heel graag een keer vrijblijvend op onze vestiging. Proost, op een warm en gelukkig 2018! 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief