Foto: Iakov Filimonov

Column De Hypotheker: Een passende hypotheek bij elk nieuw hoofdstuk

  Bedrijvig Nieuws

Maatwerk en personalisering. Het zijn trends die al een tijdje meegaan en ook nog wel even blijven. Een mok met de foto van je kleinkind. Zelf ontworpen sneakers. Een kikkergroene auto met de vlag van Brazilië op je dak. Gewoon omdat je dat mooi vindt. En omdat het kan.

Niemand wil standaard zijn of een nummertje. One size fits all? Natuurlijk niet. Alleen een onpersoonlijke standaardaanpak aanbieden, dat stoort. Want iedereen is anders. Iedereen heeft een eigen verhaal. Bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek maakt het heel veel uit op welke pagina je bent, in je eigen verhaal, in het boek van je leven.


Bij ons op kantoor horen we elke dag weer hele persoonlijke verhalen. Want het gaat niet om 'zomaar' een huis. Je wil de beste omstandigheden creëren voor een thuis. In meestal een nieuwe woonsituatie. De eerste keer samenwonen, gezinsuitbreiding, het uitvliegen van de kinderen. Bij de Hypotheker stemmen we onze dienstverlening op jouw situatie af. Op het hoofdstuk waar je nu bent in je levensverhaal.

Een hypotheek kan een flink boekwerk zijn met vele voetnoten. Dan is het prettig om een kundig adviseur bij de hand te hebben, die met deze materie kan lezen én schrijven. Maar tegenwoordig kun je ook heel veel zelf regelen. Daarom hebben we nu drie trajecten ontwikkeld. 'Zelfzeker' is er voor klanten met een relatief eenvoudige adviesvraag. Starters bijvoorbeeld, die nog niet eerder een hypotheek hebben gehad. Met dit pakket kun je zelf documenten uploaden en via handige tools slimme berekeningen doen. Binnen een werkdag belt dan een van onze adviseurs, om de door jou gemaakte opties door te nemen. Samen controleren we dan of je de best passende keus hebt gemaakt.

'Jazeker' is er voor een uitgebreider advies, als die volgende, grotere woning om de hoek komt kijken. Dan krijg je persoonlijke begeleiding zoals je dat zelf prettig vindt. Tussen de persoonlijke adviesgesprekken door staan we altijd klaar via telefoon en mail, als er wellicht meer vragen zijn. En 'Pluszeker' is er speciaal voor klanten met een complexere adviesvraag. Mensen die volledig ontzorgd willen worden, bijvoorbeeld bij een scheiding of als je ZZP'er bent.

Natuurlijk kun je heel veel zelf. Maar wij helpen graag om net een stapje verder te denken. Want met een hypotheek ga je een jarenlange commitment aan. Dan is het fijn als er iemand is die met je meekijkt en zorgt dat het goed zit. Ook in die komende hoofdstukken van je levensboek. Sta jij ook op het punt om de bladzijde om te slaan en een nieuwe fase in te gaan, met een nieuw huis? Wij helpen je graag, met onafhankelijk hypotheekadvies op maat. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief