Het team van New York Pizza bezorgt ook 'groen'.
Het team van New York Pizza bezorgt ook 'groen'. (Foto: ANNET EEKMAN)

New York Pizza Vlissingen deelt zaterdag pizza's uit

  Bedrijvig Nieuws

VLISSINGEN - Ruim een halfjaar heeft Vlissingen nu een vestiging van New York Pizza en het loopt lekker. Om dat te vieren delen eigenaar Mauricio Lameree en zijn team zaterdag (16 juni) gratis pizza’s uit. “We gaan voor een mooi feestje”, belooft Mauricio.


Bij New York Pizza aan de Aagje Dekenstraat zijn bijna dertig soorten pizza's, maar ook pasta's, hamburgers, bij- en nagerechten en dranken te bestellen. De enthousiaste medewerkers bezorgen in de hele gemeente Vlissingen.
De goedlachse Mauricio wil graag dat iedereen in de gemeente zijn zaak kent. Daarom pakt New York Pizza zaterdag uit. Tussen 12.00 en 15.00 uur trakteert het personeel iedere bezoeker op een pizza in de smaak Margherita, Pepperoni of Hawaii. "Iedereen lust pizza", legt Mauricio lachend uit waarom hij franchisenemer is geworden bij New York Pizza. "En wie denkt dat hij geen pizza lust, moet maar eens bij ons langskomen. Dan maken we een heerlijke pizza klaar."


Lekkerste
New York Pizza staat voor kwaliteit en service. "Onze pizza's passen in een gezond dieet. Wij maken de lekkerste pizza's van de stad. We bereiden het deeg met de hand en gebruiken de beste ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen en e-nummers. Op de rand zit knoflookolie, zodat je pizza tot de laatste hap lekker is. En we gaan pas aan de slag als je belt, dus je hebt altijd een verse pizza."
Bezorgen doen Mauricio en zijn collega's zo snel mogelijk. Meestal lukt dat binnen een half uur. Omdat ze duurzaamheid belangrijk vinden, gebruiken ze hiervoor elektrische fietsen en scooters.
Ook service staat hoog in het vaandel. Als een klant ontevreden is, haalt het team alles uit de kast om de klacht op te lossen. "De klanten geven ons bestaansrecht. Als wij het goed doen, komen ze terug. Onze pizzafans zijn onze ambassadeurs."

Team
New York Pizza in Vlissingen is zeven dagen per week open van 16.00 tot 22.00 uur. Voor zijn eerste eigen zaak heeft de 38-jarige Mauricio een enthousiast team om zich heen verzameld. "Dat vind ik ook mooi aan ondernemen, dat je het samen doet met een goed draaiend team. Er werken hier veel jonge mensen en het is mooi om hen zich te zien ontwikkelen. Het is hard werken, maar we hebben ook veel lol." Mauricio vindt het belangrijk dat zijn personeel plezier heeft in het werk, want alleen dan kun je in zijn ogen de beste kwaliteit en service leveren. "Succes bereik je samen."

Dat succes zit 'm voor Mauricio in een goedlopende zaak met steeds meer klanten. "Er nemen nu al mensen uit bijvoorbeeld Middelburg en Koudekerke de moeite om naar ons toe te komen, dus wie weet komen er nog meer vestigingen bij..."

New York Pizza - Aagje Dekenstraat 3 Vlissingen - tel. 0118-226002 - www.newyorkpizza.nl. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief