Coen Consemulder.
Coen Consemulder.

Decozon gaat verder als PAC-Polderdijk Zonweringen

  Bedrijvig Nieuws

VLISSINGEN - Zonweringspecialist Decozon, gevestigd op industrieterrein Vrijburg tussen Middelburg en Vlissingen, nam onlangs PAC-Polderdijk Zonweringen en de Zonweringen-specialist.nl over. Dit heeft geresulteerd in een nieuw bedrijf: PAC-Polderdijk Zonweringen.


De man achter de overnames van PAC-Polderdijk Zonweringen en De Zonweringen-specialist.nl is Coen Consemulder. Jarenlang was hij eigenaar van het bekende Polderdijk Gevelverfraaiing in Koudekerke. Afgelopen voorjaar startte Consemulder met een nieuwe onderneming op industrieterrein Vrijburg, onder de naam Decozon. Toen zich onlangs de kans voor overname van PAC-Polderdijk Zonweringen en de Zonweringenspecialist.nl voordeed, aarzelde Consemulder geen moment. De naam van het door de overnames ontstane bedrijf luidt PAC-Polderdijk Zonweringen.
Het dienstenpakket van PAC-Polderdijk Zonweringen omvat alle mogelijke activiteiten en producten met betrekking tot binnen- en buitenzonwering. Service en kwaliteit zijn als vanouds: duidelijk en degelijk. PAC-Polderdijk Zonweringen is actief door heel Zeeland, de Zuid-Hollandse eilanden en West-Brabant.

Vrijblijvende kennismaking
PAC-Polderdijk Zonweringen nodigt belangstellenden uit voor een vrijblijvende kennismaking. Koffie en thee staan klaar.

l


Bedrijfsweg 13, 4387 PD Vlissingen, info@paczonweringen.nl, www.paczonweringen.nlGesponsord artikel

PAC - Polderdijk Zonweringen
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief