Bij de BD Store krijgt u vakkundig advies.
Bij de BD Store krijgt u vakkundig advies.

'Voor iedere wandelaar hebben we de juiste schoenen'

Door: Britta Janssen Bedrijvig Nieuws

MIDDELBURG - De BD Store in Middelburg is al vele jaren een begrip in Zeeland op het gebied van actieve buitensporten, zoals wandelsport, outdoor, kamperen en hengelsport. In 1966 begonnen als Brammetje Dump met gereedschap en legergoederen, nu bekend als BD Store. De legerkisten worden nog steeds, in diverse uitvoeringen, verkocht. BD Store is gespecialiseerd in de steeds populairdere wandelsport.

 

Wandelen biedt vele voordelen voor de gezondheid, is niet blessuregevoelig en ook nog eens goed voor het humeur. Met een paar goede wandelschoenen als basis is wandelen geen dure sport. BD Store heeft met ruim 100 modellen, van topmerken als Meindl, Lowa, Grisport, Hanwag en Ecco, voor elke type wandelaar schoenen. Lage zijn geschikt voor vlakke ondergronden en halfhoge en hoge voor heuvelachtig terrein en bergwandelingen.

Passend

Mensen met voetproblemen, zoals een brede voorvoet of afwijking aan de grote teen, kunnen vaak goed worden geholpen. Zo zijn er modellen met een extra brede leest. Bovendien kunnen schoenen passend gemaakt worden met speciale inlegzolen. Naast schoenen is er voor de wandelsport een collectie wandelkleding; comfortabele wandelbroeken, sneldrogende wandelsokken en diverse lichtgewicht jassen en regenkleding.

Toegankelijk

Niet alleen wordt een hoge kwaliteit gewaarborgd, ook maakt de specialisatie in de wandelsport dat BD Store toegankelijk is voor elk budget. Wandelen is een relatief goedkope sport die je altijd kunt doen en wandelschoenen worden al lang niet meer alleen in zwart of bruin voor één doelgroep gemaakt.

Kleurrijker

Zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit zijn er schoenen op de markt gekomen die ontwikkeld zijn naar het nieuwste modebeeld. Wandelschoenen zijn hipper en kleurrijker geworden. Wandelen is een sport geworden voor alle leeftijden, wat resulteert in een toename van het aanbod aan betaalbare materialen en merken.

Service

Naast specialisme en toegankelijkheid staat service hoog in het vaandel bij BD Store. Niet alleen vindt het personeel het belangrijk dat klanten met een goed gevoel weggaan, ook ziet ze hen graag terugkomen. Daarom ontvangt elke klant bij de aanschaf van wandelschoenen een gratis onderhoudsbeurt. Met goed onderhoud heeft men jarenlang plezier van een paar wandelschoenen. Ook doet BD Store een gratis paar wandelsokken cadeau bij aankoop van schoenen. Momenteel krijgt men een paar wandelsokken van Falke, de nummer één op wandelgebied.

Top vijf

Daarnaast zijn er door het jaar heen tal van andere acties, waaronder de 'top vijf-actie'. Hierbij worden wandelschoenen van vijf gerenommeerde merken met korting aangeboden. De wandelschoenen kunnen worden bekeken en besteld via bdstore.com, maar om een juiste keuze te maken, adviseert BD Store mensen te komen passen. De medewerkers helpen je graag! [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief