Het enthousiaste team van New York Pizza in Vlissingen.
Het enthousiaste team van New York Pizza in Vlissingen. (Foto: Picasa)

Jarige New York Pizza Vlissingen trakteert op gratis pizza's

  Bedrijvig Nieuws

VLISSINGEN - New York Pizza Vlissingen bestaat een jaar en dat viert het team met de klant. "Het was een mooi jaar en daarvoor willen we onze klanten bedanken", vertelt eigenaar Mauricio Lameree.


New York Pizza Vlissingen houdt meerdere acties. Zo geeft het team zaterdag (10 november) van 15.00 tot 16.00 uur gratis pizza's weg. Ook begint vrijdag 16 november de actie-tiendaagse, waarbij pizza's bij afhalen slechts 3,99 euro kosten, en komt er een coupon-actie in deze krant.

Enthousiast

Bij New York Pizza aan de Aagje Dekenstraat zijn bijna 30 soorten pizza's, maar ook pasta's, hamburgers, bij- en nagerechten en dranken te bestellen. De enthousiaste medewerkers bezorgen in de hele gemeente Vlissingen.

Service

New York Pizza staat voor kwaliteit en service. "We bezorgen bijvoorbeeld met tassen met een speciale technologie waardoor de pizza niet koud aankomt bij de klant. En als er iets niet goed gaat, doen we er meteen alles aan om het probleem op te lossen, bijvoorbeeld gratis een nieuwe pizza bereiden. De klanten geven ons bestaansrecht, dus er mag niemand ontevreden naar bed gaan als ze onze pizza hebben gegeten."

Groeien

New York Pizza in Vlissingen heeft in dit eerste jaar al een gezellige klantenkring opgebouwd. "Dat is een mooie basis om verder te groeien."

New York Pizza Vlissingen is zeven dagen per week open van 16.00 tot 22.00 uur. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief