Gerrit Klein.
Gerrit Klein. (Foto: )

Een glimlach van herkenning

  Bedrijvig Nieuws

VLISSINGEN - Een korte levensschets van de overledene is een van de belangrijk­ste onderdelen van een uitvaart­bijeenkomst. We vertellen hoe iemands leven is geweest. Aan de orde komt wat hij of zij heeft meegemaakt en wat zijn of haar karakter was. Je merkt aan de aanwezigen dat deze schets herken­ning oproept. Er komt een glimlach tevoorschijn, een schaterlach soms en ook een traan of een respectvolle stilte.Een levensverhaal onderstreept dat elke mens uniek is en recht heeft op een waardig afscheid.
Een levensverhaal vertelt hoe beteke­nisvol de overledene was en zal blijven in het leven van de nabestaanden.
Gerrit Klein kan helpen om een levens­schets te maken. Hij heeft het luisteren, spreken en schrijven geleerd tijdens zijn jarenlange ervaring als predikant. Hij zet die ervaring graag in voor u, waarbij het natuurlijk niet uitmaakt of uw uitvaart kerkelijk is of niet.
Soms zet familie zelf iets op papier en draagt Gerrit het voor. Maar hij kan ook samen met de familie het verhaal voor en namens hen opstellen. Al sprekend met elkaar komt iemands leven voorbij, in feiten (waar en wanneer) en anekdo­tes. Zo'n gesprek is trouwens ook los van de uitvaartbijeenkomst heel waar­devol. 'Dat wist ik helemaal niet', wordt niet zelden gezegd. En in vertrouwen kunnen dingen aan de orde komen waar niet eerder over kon worden gepraat.
Ons doel is om samen met u een uitvaart vorm te geven waar u met een goed gevoel op terugkijkt. Dat zal u verder helpen in de moeilijke tijd na een overlijden. Het maken en delen van een levensverhaal is daarbij een belangrijk onderdeel. Wij helpen u graag.
www.monutaadrienneklein.nlGesponsord artikel

Monuta Adrienne Klein
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief