Coen Consemulder van PAC-Polderdijk Zonwering heeft al jaren ervaring in deze branche.
Coen Consemulder van PAC-Polderdijk Zonwering heeft al jaren ervaring in deze branche. (Foto: Annet Eekman)

Koffie staat klaar bij PAC-Polderdijk Zonwering

  Bedrijvig Nieuws

VLISSINGEN - Alles op het gebied van binnen, buitenzonwering en veranda`s vindt u bij PAC-Polderdijk Zonwering in Vlissingen makkelijk en overzichtelijk onder één dak. Met die service wil het team haar klanten nog meer comfort bieden, vertelt eigenaar Coen Consemulder. “Waar anderen stoppen, gaan wij verder.”


Consemulder is al vele jaren werkzaam in deze branche. Hij was eigenaar van het bekende Polderdijk Gevelverfraaiing in Koudekerke. Afgelopen voorjaar startte Consemulder de onderneming Decozon op industrieterrein Vrijburg in Vlissingen. Vorig jaar juni nam hij het eveneens bekende PAC-Polderdijk Zonweringen en de Zonweringen-specialist over.

Maatwerk

Onder eerstgenoemde naam zet Consemulder alle activiteiten nu voort in het nieuwe pand op industrieterrein Vrijburg. “Onze service en kwaliteit zijn duidelijk en degelijk en onze prijzen heel aantrekkelijk”, vertelt Consemulder. Van zonweringen tot rolluiken, veranda's en raamdecoratie, PAC-Polderdijk Zonwering heeft het allemaal. De collecties bieden altijd de laatste trends en ontwikkelingen. “Maatwerk en duurzaamheid staan hierbij centraal.”

Showroom

PAC-Polderdijk Zonwering is actief in heel Zeeland, op de Zuid-Hollandse eilanden en in West-Brabant. Wie benieuwd is naar het assortiment en de mogelijkheden voor binnen- en buitenzonwering zijn welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen. “De koffie staat klaar. Voor diegenen die niet naar de showroom kunnen of willen komen, geven wij uiteraard ook advies op locatie.”

PAC-Polderdijk Zonwering - Bedrijfsweg 13 - 4387 PD Vlissingen - tel: 0118-552010 - www.paczonweringen.nl - info@paczonweringen.nl. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief