Ruben de Jager, Greet Krayenbrink en Carlein van den Berge van Covebo Uitzendgroep.
Ruben de Jager, Greet Krayenbrink en Carlein van den Berge van Covebo Uitzendgroep. (Foto: Bennie Krajenbrink)

Covebo Goes gaat voor de perfecte match

  Bedrijvig Nieuws

GOES - Het enthousiaste team van uitzendbureau Covebo Goes brengt werkzoekenden en opdrachtgevers samen. Gespecialiseerd in drie branches - bouw, techniek en logistiek - levert het team maatwerk op een persoonlijke manier. “We zijn iedere dag supergemotiveerd om onze klanten en kandidaten te adviseren en ontzorgen”, vertelt regiomanager Carlein van den Berge van Covebo Goes.Covebo Uitzendgroep helpt bedrijven in de bouw, techniek en logistiek aan vakkundig personeel. En wie een nieuwe baan zoekt in één van deze sectoren is altijd welkom bij het kantoor aan de Piet Heinstraat. “Wij zoeken dan naar werk dat aan de wensen en eisen van de kandidaat voldoet en maken zo een match met één van onze opdrachtgevers”, legt Carlein uit. Dat doet ze samen met haar collega’s Greet en Ruben. Gezamenlijk hebben zij jarenlange ervaring en kennis en daarmee kunnen werkzoekenden en opdrachtgevers hun voordeel doen.

Succesverhalen

Greet, Ruben en Carlein weten wat er speelt in de branches en kennen veel mensen. Zo brengen ze bedrijven die personeel nodig hebben in contact met de juiste mensen. “We zijn een ambitieus team dat gaat voor succesverhalen. We zitten bovenop nieuwe ontwikkelingen en kunnen bij hoge nood snel schakelen.”

Internationaal

Daarbij heeft Covebo als landelijke uitzendorganisatie en onderdeel van House of HR - een grote, internationale HR-specialist met uitzend-, detacherings- en payrollbedrijven in heel Europa - een breed netwerk. “Zelfs internationaal. En dat is voor een regio als Zeeland heel belangrijk. We kunnen de krachten van de verschillende partijen van de House of HR bundelen en hebben een crossborderteam, dat gespecialiseerd is in grensarbeid.” Zij regelen alle administratie en de kersverse werknemer krijgt persoonlijke begeleiding.

Sollicitatiegesprek

Covebo onderscheidt zich ook met haar internationale wervingsnetwerk. “We hebben eigen kantoren in Polen, Roemenië, Litouwen, Spanje en daarmee vinden wij, ook in de huidige krappe markt, geschikt personeel voor werkgevers. Het is onze uitdaging om voor opdrachtgevers de ideale werknemer te vinden en voor de kandidaten een leuke, passende baan. We denken graag mee, bijvoorbeeld over een opleiding voor kandidaten om hun niveau te verhogen.” De Covebo-medewerker gaat mee op sollicitatiegesprek, probeert minimaal drie gesprekken voor een werkzoekende te regelen en houdt een vinger aan de pols als een kandidaat in dienst treedt.

Kwaliteit

Covebo staat voor ‘gewoon goed geregeld’, de ‘menselijke maat’ en ‘kwaliteit wint altijd’. Het team is dienstverlenend ingesteld en geeft eerlijk advies, ook als dat ‘nee’ betekent. Op dit moment is er in Zeeland vooral in de bouw veel werk te vinden. “Gelukkig kunnen we nog steeds goede kandidaten vinden, omdat we er fulltime mee bezig zijn.”

Wie benieuwd is naar wat Covebo voor hem of haar kan betekenen, kan altijd contact opnemen. “Iedereen is welkom op ons kantoor. Wel is het fijn om vooraf even te bellen, zodat we de tijd kunnen nemen voor een kennismakingsgesprek.”

Covebo Goes - Piet Heinstraat 3 - 4461 GL Goes - tel: 0113-244390 - mail: goes@covebo.nl - www.covebo.nl. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief