Eigenaresse Carla van Op&Top Zij.
Eigenaresse Carla van Op&Top Zij.

Op&Top Zij in Vlissingen verrast altijd

  Bedrijvig Nieuws

VLISSINGEN - Het is de moeite waard om regelmatig binnen te stappen bij Op&Top Zij in Vlissingen, want de collectie van deze gezellige damesmodezaak vernieuwt regelmatig.Op&Top Zij staat voor trendy kleding van bekende merken en vriendelijke service door bekwame verkoopmedewerksters. Eigenaresse Carla en haar collega's Dicky, Carine, Monique en Desirée vormen een hecht team en helpen hun klanten op deskundige wijze.

Verrassen

In de winkel zijn de collecties te vinden van merken als Studio Anneloes, Expresso, Summum, Fabienne Chapot, YaYa en King Louie. "We kiezen merken die op elkaar afgestemd zijn, met mooie pasvormen en regelmatig wisselende collecties", vertelt Carla. "Zo blijven we onze klanten verrassen en inspireren."

Advies

Voor wie graag op de hoogte blijft van nieuwtjes bij Op&Top Zij, is er een besloten WhatsApp-groep en zijn er regelmatig modeshows en inspiratieavonden. "We zijn heel actief op sociale media, zoals Instagram en Facebook. Klanten kunnen ook een afspraak maken om na winkelsluiting te shoppen of bellen wanneer ze komen, dan hangen wij mooie kleding voor hen klaar." Daarnaast is collega Dicky speciaal opgeleid voor kleur- en stijladviezen op maat.

Mooiste plekje

Met de modieuze collectie in het mooie, ruime pand ontvangt het team van Op&Top Zij klanten met veel plezier. "Sinds een jaar zitten we op de hoek van de Lange Zelke met de Walstraat. Da's toch het mooiste plekje van Vlissingen?"

Op&Top Zij - Lange Zelke 54 - 4381 GA Vlissingen - tel. 0118-411558 / 06-11 44 47 52 - www.opentopzij.nl - info@opentopzij.nl.

l 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief