De winkel van A.van der Linden Centrum voor Voetklachten in Vlissingen.
De winkel van A.van der Linden Centrum voor Voetklachten in Vlissingen.

Thuis blijven tijdens corona en toch nieuwe schoenen uitzoeken

Bedrijvig Nieuws

VLISSINGEN - Voeten spelen een belangrijke rol in ons leven! We staan hier niet vaak bij stil. Ze brengen ons waar we willen. Boodschappen doen, een stukje wandelen, sporten, voor veel mensen is dat geen probleem en toch is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Voetklachten geven ongemak tijdens het wandelen of sporten en kunnen ertoe leiden dat mensen nauwelijks nog buitenshuis komen. Toch is dat niet nodig want aanpassingen in uw eigen (of speciale comfort)schoenen door middel van bijvoorbeeld individueel op maat gemaakte inlays kunnen al uitkomst bieden. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing die bij uw specifieke wensen past. Indien uw voetproblemen niet te verhelpen zijn met aanpassingen in uw eigen of comfortschoenen dan zijn semi-orthopedische schoenen of orthopedisch maatwerk de oplossing.

Daarin zit ook de meerwaarde die men van ons bedrijf mag verwachten. U kan rekenen op een kwalitatief hoogwaardig product. Advies, begeleiding en service staan bij ons hoog in het vaandel. Vanaf het eerste moment dat u in contact komt met ons bedrijf tot aan de nazorg. Bij A. van der Linden staat u centraal. Dat is de boodschap die wij als team uit willen dragen. Wij houden tevens spreekuren in uw regionale ziekenhuis.

Nieuwe schoenen uitzoeken
Thuis blijven tijdens corona en toch nieuwe schoenen uitzoeken? Bij ons kan het! Wij begrijpen dat u door het coronavirus liever niet de deur uit gaat. Sterker nog, de overheid adviseert zoveel als mogelijk thuis te blijven. Maar U bent afhankelijk van uw schoenen om mobiel te blijven. Niemand weet hoe lang dit gaat duren en u wilt straks toch een keer nieuwe schoenen. Bovendien is de kans groot dat er na de coronacrisis een piekdrukte ontstaat waardoor u langer op uw schoenen moet wachten.

Wij kunnen het nu alvast regelen voor u! We hebben het mogelijk gemaakt om samen met u, digitaal en telefonisch, uw nieuwe schoenen uit te zoeken. Model en leerkleur. Orthopedisch of Semi-orthopedisch, dat maakt niet uit.
U wordt hier vast blij van, maar ook wij worden blij: onze medewerkers blijven zo ook aan het werk want ook in ons bedrijf kunnen zij stil komen te staan door de coronacrisis. Als blijk van waardering, krijgt u van ons een leuke attentie bij het afleveren van de schoenen.

Hoe werkt het?
Bel ons met uw verzoek nieuwe schoenen uit te zoeken. Wij nemen de nodige informatie met u door en maken een bel-afspraak met de behandelaar. U kunt thuis alvast bepalen welk model en kleur u wilt.
Samen met de behandelaar spreekt u alles door tijdens de bel-afspraak.
Zo kunnen wij u gedurende de corona-crisis toch voorzien van nieuwe schoenen.

Daarnaast is het ook nog steeds mogelijk om een afspraak bij ons bedrijf te maken. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Dat geeft u meteen de mogelijkheid om ons onlangs gemoderniseerd pand te komen bekijken!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


A.van der Linden Centrum voor Voetklachten

Scheldestraat 53 te Vlissingen

Telefoon 0118-410669

Kijk ook eens op onze vernieuwde site www.avanderlinden.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief