De suites bieden uitkijk over boulevard, strand en water.
De suites bieden uitkijk over boulevard, strand en water. Foto: Boulevard 17

Naast lekker eten nu ook wakker worden met zeezicht bij Boulevard 17

Door: Britta Janssen Bedrijvig Nieuws

VLISSINGEN - Deze zomer openden broers Niek, Valentijn en Jelle Damen de deuren van restaurant Boulevard 17 in Vlissingen. Mensen kunnen hier in junglesfeer uitgebreid dineren, lunchen of borrelen met diverse hapjes. Met de komst van tien suites kan er nu ook overnacht worden, in strak en modern vormgegeven kamers.

“De sfeer van de suites wordt vooral bepaald door hun toplocatie”, vertelt Niek Damen. “Vanuit elke kamer kun je de zon in de zee zien zakken en de schepen voorbij zien varen. ”De broers hebben er bewust voor gekozen het junglethema van het restaurant niet door te trekken naar de suites. “De kamers zijn heel modern ingericht met frisse kleuren, terwijl het restaurant meer een relaxte, tropische sfeer uitstraalt. Met het restaurant willen we onderscheidend zijn, maar de suites moeten toegankelijk zijn voor iedereen.”

Beleving

Samen met zijn broers startte Niek enkele jaren geleden met Zandpaviljoen Pier 7 zijn eerste onderneming. “Met de overname van Stefano’s en Raymondo’s hebben we Boulevard 17 gerealiseerd. Ik werk vanaf mijn dertiende in de horeca en weet inmiddels hoe het wel en hoe het niet moet. Het mooiste van mijn werk vind ik dat je mensen kunt laten genieten.”De totaalbeleving is belangrijk. “De gemoedelijke sfeer door de vormgeving en het interieur, maar ook de bediening, het eten en drinken en de muziek. Ik vind het belangrijk dat het personeel met plezier naar zijn of haar werk gaat. Ons team bestaat dan ook uit enthousiaste medewerkers. Voor mij voelt het ook niet als werk. Het geeft veel voldoening. We hebben lekkere bites, shared dining, een zeer uitgebreide drankenkaart, noem maar op. Alles om de mensen een unieke beleving mee te geven.”

Segment

Met de suites richt Boulevard 17 op een wat hogere prijsklasse, terwijl met het restaurant een brede doelgroep wordt bediend. “We hebben kindermenuutjes en gerechtjes die meer in trek zijn bij ouderen, maar ook cocktails voor jongeren. En er is een invalidentoilet waardoor we ook voor mensen met een beperking toegankelijk zijn. We zitten op een plek waar mensen van alle leeftijden komen, dus daar hebben we onze kaart ook op afgestemd. Dat is het leuke van het concept; mensen kunnen zelf bepalen hoeveel ze willen uitgeven aan een maaltijd. Die kan heel uitgebreid zijn, maar ook bestaan uit een paar lekkere bites. Uniek hier in Vlissingen is ook dat wij ontbijtmogelijkheden bieden. Dat geldt vooralsnog alleen voor hotelgasten, maar op korte termijn is dat ook voor bezoekers van het restaurant mogelijk. We zijn 365 dagen per jaar open en onze voornaamste ambitie nu is om alles hier perfect te laten verlopen.”

BIJDRAGE JESSICA ROVERS



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief