538Koningsdag 2018 Snollebollekes
538Koningsdag 2018 Snollebollekes (Foto: Vinnie de Laat)

Bizzey, Tony Junior en Snollebollekes op City of Dance

  Cultuur

MIDDELBURG - Bizzey, Jay Hardway, Tony Junior, maar ook feestband Snollebollekes behoren tot de eerste namen die zijn geboekt voor City of Dance.


Het festival in Middelburg vindt plaats van 19 tot en met 21 juli. In totaal zijn er meer dan tweehonderd artiesten, verdeeld over acht podia, te zien op City of Dance.

De podia staan aan de Oude Veerseweg.

Wipneus en Pim 

Naast bovenstaande namen zijn ook Frenna, Frequencerz,, Rebellion, Partyraiser, Deetox, Jebroer, Pig and Dan, Ramon Tapia, Stuk, Freddy Moreira, Benny Rodrigues, Josylvio, 2 Brothers on the 4th Floor, Def Rhymz, Wipneus en Pim, La Fuente en Roberto Capuano al vastgelegd.

Shower

De organisatie zet in op een zo breed mogelijke programmering. Dat is ook op het terrein te zien. Zo zorgt Theatro voor Hollandse gezelligheid, is er een Sing-a-long-shower en is de Garden of Senses bijzonder. Op vrijdag is het Free Friday. Jong en oud is dan welkom. Onder anderen Supergaande, Yung Felix, Biggi en Isabel Provoost treden op.

Meer informatie en kaarten via www.cityofdancefestival.nl. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief