Nieuwjaarsconcert Ons Genoegen staat in het teken van Frankrijk
vlag-frankrijk
vlag-frankrijk

Nieuwjaarsconcert Ons Genoegen staat in het teken van Frankrijk

  Cultuur

VLISSINGEN - Het nieuwjaarsconcert van Koninklijke Harmonie Ons Genoegen vindt zaterdag 11 januari plaats in de Sint Jacobskerk in Vlissingen. Het staat dit keer in het teken van Frankrijk.


Tijdens ‘Vive la France’ komen bekende nummers voorbij zoals ‘Une Belle Histoire’, ‘Highlights from Ratatouille’ en ‘La Mer’. Ook ontbreken klassiekers van Jacques Brel en Edith Piaf niet.

Accordeonist

Zangeres Marjolijn Polfliet en accordeonist Hans van der Werf werken mee aan het concert. Polfliet werkte in het verleden als docent Frans, maar richt zich sinds een paar jaar volledig op de muziek. Ze werkt als zangcoach en zingt graag in het Frans. Van der Werf is onder meer bekend van de coverband Woodworks.

Koninklijke Harmonie Ons Genoegen staat onder leiding van Arjan de Visser. Het concert begint om 19.30 uur. Kaarten zijn te koop aan de deur en in de voorverkoop bij boekhandel ‘t Spui of via secretaris@khog.nl. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>