Cocaïne gevonden op schip in Vlissingen

  Politie

VLISSINGEN - De Douane heeft dinsdagmiddag in Vlissingen aan boord van een schip 50 kilo cocaïne aangetroffen. De partij drugs is vernietigd.


Op 7 december vorig jaar werd in een container met ananassen bij een bedrijf in Vlissingen 200 kilo cocaïne gevonden. Ook deze cocaïne is vernietigd. Vanwege onderzoeksbelangen heeft de politie deze vondst pas nu bekend kunnen maken. Er zijn bij beide vondsten nog geen aanhoudingen verricht.

De Zeeuwse havens zijn aantrekkelijke plekken om te ondernemen en te werken. Ondernemers en werknemers zijn gebaat bij veilige en integere havens. Criminele organisaties maken echter misbruik van de goede faciliteiten die de havens bieden. Publieke en private organisaties slaan daarom de handen ineen in de strijd tegen de drugssmokkel in deze havens. Dat doen ze door een betere informatie-uitwisseling en gebruik te maken van innovatieve methoden en technieken.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Greenkeeper m/v

Domburg

Heftruckchauffeur

Kruiningen

Timmerman onderhoud & renovatie

Sint Philipsland / Bruinisse

Meerdere vacatures

Kats / Wemeldinge

Meerdere vacatures

Kruiningen

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief