Foto: Archief

23-jarige vrouw aangehouden na rijden met hoge snelheid A58

  Politie

VLISSINGEN - Een 23-jarige vrouw uit Heinkenszand is zaterdagnacht aangehouden nadat zij met hoge snelheden over de A58 reed. Ook bleek uit een blaastest dat ze gedronken had. 


Omstreeks 02.15 uur zagen agenten die over de A58, ter hoogte van Goes reden, dat er een auto hen met zeer hoge snelheid voorbij kwam. De achtervolging werd ingezet en er werden snelheden van 195 kilometer per uur gemeten. Op de Prins Hendrikweg in Vlissingen konden de agenten de auto aan de kant van de weg zetten.

De bestuurster, een vrouw van 23 uit Heinkenszand blies een A. Hierop is ze meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse. Op dat apparaat blies zij 395 ug/l. Voor deze overtreding wordt een proces-verbaal opgemaakt. Ook voor de snelheid wordt ze bekeurd. Na wettelijke correctie bleek zij nog 49 kilometer te hard over de A58 te hebben gereden. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief