Foto: Archief

23-jarige man uit Middelburg aangehouden voor mishandeling ex

  Politie

OOST-SOUBURG - Een 23-jarige man uit Middelburg is vrijdagnacht aangehouden in de Grote Abeelde. Hij wordt verdacht van zware mishandeling van zijn ex-partner.


Het slachtoffer is eerder die avond onverwacht voor haar woning aangevallen door de verdachte. Ook heeft de verdachte één van haar kinderen gestompt. Door het geweld liep de vrouw een heupbreuk op. Hiervoor is zij in het ziekenhuis behandeld. Ook haar kinderen zijn in het ziekenhuis nagekeken. 

Na de geweldsuitbarsting is de verdachte er op de fiets vandoor gegaan. Na een zoektocht van de politie, werd de verdachte omstreeks 04.00 uur in een achtertuin aan de Grote Abeele aangetroffen. De man is aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor. Hij zit nog steeds vast. De man is geen onbekende van de politie en blijkt nog een straf uit te moeten zitten.

Bregje Kop


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief