Foto: Rijnhout Media

Vrouw aangehouden voor oplichten 77-jarige man

  Politie

BREDA - Een 56-jarige vrouw uit Vlissingen is vrijdagochtend aangehouden op verdenking van oplichting van een 77-jarige man. De man heeft aangifte gedaan. 


De verdachte en het slachtoffer kende elkaar al langer doordat de verdachte langere tijd schoonmaakwerkzaamheden verricht heeft voor het slachtoffer. De vrouw vraagt de man geld omdat zij schulden heeft. In eerste instantie leent hij de vrouw geld om haar uit de brand te helpen, maar komt steeds meer onder drukt te staan om weer geld af te staan.

Ook weet de vrouw de auto van het slachtoffer zonder zijn mede weten ondershands te verkopen. Als ook nog zonder zijn toestemming grote bedragen van zijn rekening worden afgehaald, neemt de man contact op met de politie. De vrouw is aangehouden en voor verhoor overgebracht naar een politiecellencomplex. Onderzocht wordt of zij mogelijk nog andere mensen heeft opgelicht.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief