Nog twee mannen aangehouden voor woningoverval Hrieps
Foto: Rijnhout Media

Nog twee mannen aangehouden voor woningoverval Hrieps

  Politie

GRIJPSKERKE - Voor de brute woningoverval in Grijpskerke, in mei van dit jaar, zijn maandagochtend in twee woningen in Goes door de politie nog eens twee mannen aangehouden.


Beide mannen zijn 32 jaar en woonachtig in Goes. Het tweetal is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. De politie onderzoekt hun precieze aandeel bij de overval. De politie heeft in een van de woningen ook een huiszoeking verricht. De mannen hebben beperkende maatregelen opgelegd gekregen.

Zitting

Voor de woningoverval zijn tot nu toe acht mensen aangehouden, vier van hen zitten nog vast. Twee vrouwen die eerder werden opgepakt, mogen hun proces in vrijheid afwachten. De twee bewoners van de woning in 's Heer Arendskerke, waar zaterdag onderzoek in de woning plaatsvond, worden later verhoord. Dinsdag staat een zogenaamde pro forma zitting gepland.

Alarmpistool

De man, die woensdagmorgen in Domburg werd aangehouden, betreft een 22-jarige inwoner uit die plaats. Hij reed op een scooter. Bij de aanhouding troffen agenten een alarmpistool aan, wat in beslag is genomen. Deze man zit ook nog vast.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief