Foto: Politieteam Oosterscheldebekken

Man (30) moet rijbewijs inleveren na weigeren alcohol- en drugstest

  Politie

VLISSINGEN - Een 30-jarige man uit Oost-Souburg is dinsdagnacht in Vlissingen zijn rijbewijs kwijtgeraakt nadat hij weigerde een bloed- en speekseltest te doen. De man kreeg een dagvaarding mee en moet zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.


Rond middernacht zagen agenten de bestuurder van een bromfiets een wheelie maken. Ondanks dat de man er nog vandoor probeerde te gaan, konden agenten hem op de President Rooseveltlaan staande houden. 

Toen de politie de man aansprak op zijn vreemde rijgedrag roken zij een sterke alcoholgeur. De man bleek al vaker betrapt te zijn op het rijden onder invloed. Ook hadden de agenten het vermoeden dat de man naast alcohol, ook andere verdovende middelen had gebruikt. Hierop stelden zij een alcoholtest in. Deze weigerde de verdachte. Ook bloedafname door een arts werd door de man geweigerd. Hierop is zijn rijbewijs ingevorderd. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>