Man met drugs in auto aangehouden in Vlissingen

  Politie

VLISSINGEN - Op een parkeerplaats in Vlissingen is in de nacht van woensdag op donderdag een persoon aangehouden voor het bezit van cocaïne. Het gaat om een 22-jarige man uit Schiedam. 


Agenten reden rond 02.45 uur over de Govert Flicklaan en zagen een auto staan op een parkeerplaats. Zij besloten het voertuig en de drie inzittenden te controleren. Bij het aanspreken van hen roken ze een henneplucht in de auto.

Bij een man die in het voertuig zat troffen ze niets aan, de tweede haalde een gebruikershoeveelheid softdrugs tevoorschijn. De bestuurder van de auto, de 22-jarige Schiedammer, werkte niet echt mee aan de controle, maar uiteindelijk kwam er ook bij hem een gebruikershoeveelheid hennep uit zijn jaszak. Ook had deze man zes gram cocaïne bij zich.

De Schiedammer is aangehouden voor het bezit van harddrugs en overgebracht naar het politiebureau. De andere twee personen zijn niet aangehouden.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 

Vacatures

Bezorgers

Reimerswaal-Kapelle

Verkoper landbouwmachines

Goes

Quality Control medewerker

Kapelle-Biezelinge

Meewerkend voorman revisie-afdeling

Krabbendijke of op locatie

Bezorgers

Middelburg