Politie arresteert verdachte van winkeldief in Vlissingen
politie-112
politie-112 (Foto: Politie)

Politie arresteert verdachte van winkeldief in Vlissingen

  Politie

VLISSINGEN - De politie heeft maandag omstreeks 19.30 uur n de Paardenstraat in Vlissingen een 39-jarige verdachte van winkeldiefstal aangehouden.


De verdachte, van wie de woonplaats onbekend is, rende maandag rond 19.20 uur met een tas vol goederen de supermarkt aan de Aagje Dekenstraat uit. Twee personeelsleden achtervolgden de man omdat ze hem van winkeldiefstal verdachten. Op het moment dat de hij even verderop een afgesloten winkeldeur probeerde te openen, sloeg hij vermoedelijk een personeelslid. Camerabeelden moeten dit nog uitwijzen. 

Op zijn vlucht liet de verdachte op straat een tas vallen. De personeelsleden zetten de achtervolging voort. In de Palingstraat arriveerde de politie, waarna agenten hem in de Paardenstraat aanhielden. Niemand raakte ernstig gewond. In de tas zaten wasmiddelen waarvoor niet betaald was. De verdachte zit vast voor nader onderzoek.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>