Tweetal uit Vlissingen aangehouden na steekpartij; man gewond aan been

Foto: Rijnhout Media

Tweetal uit Vlissingen aangehouden na steekpartij; man gewond aan been

  Politie

VLISSINGEN - De politie heeft zondagavond twee mannen uit Vlissingen aangehouden na een steekpartij aan de Stenevate in Heinkenszand. Hierbij werd een man in zijn been gestoken..


Het incident gebeurde rond 20.20 uur. Er ontstond een worsteling tussen het slachtoffer, een 38-jarige man uit Heinkenszand en twee mannen. De oorzaak ligt vermoedelijk in een zakelijk geschil. Tijdens het gevecht werd het slachtoffer in zijn been gestoken. Hij wist te ontkomen en waarschuwde de politie. Het slachtoffer is in een huisartsenpost aan zijn verwondingen behandeld.

De politie verspreidde het signalement van de vermoedelijke daders met een vluchtauto. Een agent zag deze auto in de buurt van Middelburg rijden. Hierop werd het tweetal op de Stromenweg aan de kant gezet en aangehouden. Het gaat om twee mannen uit Vlissingen (44 en 46 jaar). Het duo werd voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Zij zitten nog vast en worden maandag verhoord. De auto werd voor verder onderzoek door een bergingsbedrijf weggetakeld.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief