Logo internetbode.nl/vlissingen

Duinerve dartsteam bij beste acht van Nederland

  Sport en Vereniging


VLISSINGEN - Het 1e team van Duinerve darts heeft afgelopen zaterdag een prestatie van formaat neer gezet door de finalisten van vorig jaar uit de NDB cup voor teams te knikkeren.

Het zeer sterke team uit Den Bosch werd op eigen bodem met 5-4 verslagen.

Real D.I.B.D.C. uit Den Bosch met enkele spelers die PDC rankings hebben gegooid en vorig jaar nog finalisten waren kregen een koekje van eigen deeg.

Duinerve 1 wat bestaat uit captain Cindy Kluijfhout, Gordon Moens, Herman Veenhof, Danny Poppe, Wilco Poppe, John Berendsen, Joey Huijsman en Ron Huijsman waren in de beslissende team game veel te sterk voor het team uit Den Bosch. Met een hoofdrol voor Joey Huijsman die een 180 er scoorde in de beslissende eindfase!

Ron Huijsman(2 x Zeeuws ranking kampioen): Fantastische team prestatie van dit jonge team!In de breedte zijn we sterk met een mix aan spelers met en zonder ervaring, maar om op het beslissende moment als 1 team met zoveel druk op de schouders de beslissende de leg te winnen is gewoon knap!

Nu wordt er weer geloot en zouden we zomaar kunnen doorstoten naar de finaledag, daarnaast worden we divisiekampioen in de Zeeuwse 2e divisie en ook daar mogen we binnenkort proberen om een Nederlandse titel binnen te slepen!

Volgende speelronde 19 mei.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief