Benauwde zege voor GPC Vlissingen

VLISSINGEN-Na een evenwichtig begin van de wedstrijd GPC Vlissingen 1-Wemeldinge 1 met een paar kansen voor beide ploegen begon rond de twintigste minuut een overwicht voor de thuisploeg wat resulteerde in twee kansen voor Carlos Pereira.

Na een dieptepas uit het middenveld scoorde Mike Schrooten in de 21ste minuut de 1-0. Carlos Pereira kopte vijf minuten later op mooie wijze de thuisploeg naar 2-0. Kort na de rust scoorde Wemeldinge 2-1 waardoor de tweede helft nog spannend bleef met GPC-kansen voor Robin de Pagter en Boban Martinovic.

Bij de jeugd pakte de GPC JO15-1 de draad weer goed op na de nederlaag van vorige week en behielden een gedeelde tweede plaats. De JO13-1 moesten hun meerdere erkennen in koploper RCS JO13-1. Door een monsterzege op de Noormannen JO11-1 behielden de GPC JO11-2 hun gedeelde koppositie, samen met Zeelandia-Middelburg JO11-3