Afbeelding

Vlissingse Turnsters sluiten seizoen prima af

Sport en vereniging

VLISSINGEN - De turnsters van VTV hebben een bijzonder sterke wedstrijd geturnd tijdens de toestelfinales damesturnen, die op zaterdag 17 juni in Bergen op Zoom werden gehouden. Hierdoor kreeg de laatste wedstrijd van het turnseizoen voor de selectieturnsters uit Vlissingen een feestelijk tintje.

Grootverdieners waren Sofia Bellu en Monique van Belzen met beiden éénmaal goud (balk en sprong) en tweemaal zilver (brug en vloer en balk en vloer). Ook Jennifer Verplanke won goud op balk, terwijl Tessa Geldof de bronzen medaille omgehangen kreeg op dit toestel. Fleur van de Plasse en Celine Massano scoorden allebei een zilveren medaille, ook al op de balk.

Tenslotte turnden zich ook nog drie turnsters naar het brons, Karen Verplanke op sprong en Thyrza Luwema en Yvette de Kam op de brug.

Complete uitslagen VTV-meiden

Pupil 1 D2: Jennifer Verplanke: 6e op sprong, 24e op brug, 1e op balk en 6e op vloer; Maren Matthijsse: 23e op sprong, 14e op brug en 9e op vloer; Tessa Geldof: 14e op brug, 3e op balk, 10e op vloer.

Divisie 6 Senior F: Monique van Belzen: 1e op sprong, 2e op balk, 2e op vloer; Yvette de Kam: 3e op brug, 5e op balk.

Instap D3: Fleur van de Plasse: 10e op sprong, 2e op balk; Sofia Bellu: 12e op sprong, 2e op brug, 1e op balk, 2e op vloer; Romy Prior: 4e op brug, 7e op balk; Nienke de Nood: 6e op brug, 14e op vloer.

Pupil 1 D3: Celina van der Hoek: 5e op sprong, 9e op balk; Celine Massano: 2e op balk, 10e op vloer; Yasmine Kloek:6e op balk, 16e op vloer; Quinty Vreeke: 4e op vloer

Jeugd 1 D3: Karen Verplanke: 3e op sprong, 7e op balk, 12e op vloer; Julia Correia: 7e op sprong, 6e op brug, 14e op balk, 7e op vloer

Divisie 6 Jeugd H: Thyrza Luwema: 7e op sprong, 3e op brug, 5e op balk.

Voor verdere gegevens zie de website van de vereniging: www.vtv-vlissingen.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief