Foto: Teus Slagboom

Wildklem in perkje zorgt voor onrust in Woensdrecht

  112 Meldingen

WOENSDRECHT - Honden- en katteneigenaren in de gemeente Woensdrecht worden door Teus Slagboom (oud-burgerraadslid VVD) gewaarschuwd voor mogelijke wildklemmen in de bosjes.


De klem werd gevonden doordat een hond liet merken dat er iets mis was bij het perkje op de hoek Bossestraat/Rijzendeweg in Woensdrecht. "Er bleek daar een buurtkat in een klem vast te zitten. De kat is met onbekend letsel naar de dierenarts gebracht." Volgens Slagboom is de klem bewust opgesteld, omdat deze op scherp stond. "Ook met professioneel inzicht, want deze stond onzichtbaar in een spoor. Zeg maar een doorgangetje waar veel dieren gebruik van maken."

Het oud-burgerraadslid hoopt dat iemand iets van de dader of van de klem die het nummer 712 draagt weet, zodat onnodig dierenleed voorkomen kan worden. "En pas op met snuffelende honden in de bosjes, want wellicht liggen er meer klemmen." 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief