politie-112-politieauto
politie-112-politieauto

Drie verdachten vast na bedreiging met vuurwapen

  112 Meldingen

HOOGERHEIDE - Een 53-jarige man, een 51-jarige vrouw en een 16-jarige jongen uit Hoogerheide zijn maandagavond aangehouden op verdenking van bedreiging met een vuurwapen. Dat meldt de politie. 


Een vrouw uit Bergen op Zoom heeft bij de politie aangifte gedaan van de bedreiging. Die zou maandagavond omstreeks 19.30 uur hebben plaatsgevonden aan het Hof van Beieren in Bergen op Zoom. "Door de politie is een getuigenverklaring opgenomen van iemand die alles gezien zou hebben. De aanleiding zou mogelijk liggen in een conflict op social media", laat de politie weten.

De vrouw had na de bedreiging de politie gebeld en de auto waarin het drietal reed beschreven. Agenten hebben, omdat er sprake was van een vuurwapen, hun kogelwerende vesten aangetrokken. De politie zag de auto rijden en op de Groenling in Hoogerheide werd een stopteken gegeven. "De auto stopte en de drie inzittenden zijn middels de uitpraatprocedure voor gevaarlijke verdachten uit de auto gehaald door de politie." De auto is onderzocht en daarbij werd een vuurwapen aangetroffen én er werd munitie in beslag genomen bij één van de verdachten.

Zij zijn alle drie overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar worden ze vandaag gehoord over het voorval.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief