Foto: Humphrey Hekhuizen

VIP-tent GP Adrie van der Poel niet opgewassen tegen westerstorm

  112 Meldingen

WOENSDRECHT - De westerstorm die donderdagochtend over het land raasde heeft voor een flinke domper gezorgd bij de organisatie van de GP Adrie van der Poel. Een deel van de reeds opgezette VIP-tent ging de lucht in. "Zodra de wind gaat liggen, beginnen we met opruimen. Zaterdag moet de tent weer helemaal staan", licht voorzitter Jan Prop toe.


Het is een flinke ravage in het weiland waar eerder deze week de VIP-tent voor de GP Adrie van der Poel werd neergezet. De zware constructie was niet bestand tegen de rukwinden die de storm met zich mee bracht. "Alleen het geraamte van de tent stond nog maar. De wind is onder de vloerplaten gekomen, en heeft daarmee een deel van de tent de lucht ingeblazen", legt Prop uit. 

Grote Prijs

De Grote Prijs Adrie van der Poel wordt op zondag 28 januari verreden. De organisatie heeft dus nog tien dagen de tijd om de geleden schade te herstellen. Dat wordt geen enkel probleem, aldus Prop. "De leverancier van de tent, BHV Expo Groep Zundert/Wernhout, neemt echt haar verantwoordelijkheid en gaat ervoor zorgen dat er zaterdag een nieuw tent staat. Namens de organisatie dan ook een groot compliment aan hoe het bedrijf met de situatie omgaat."


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief