Logo internetbode.nl/woensdrecht

Nieuwe verdachte vast voor moord op Ossendrechtenaar

  112 Meldingen

OSSENDRECHT - De politie heeft afgelopen zondag een vierde verdachte aangehouden voor de moord op 16 februari 2016 van een bewoner aan de Burgemeester van Gilshof in Ossendrecht. Vorige week meldde de politie al dat drie verdachten waren aangehouden. Eén van hen, een 33-jarige vrouw uit Bergen op Zoom, is inmiddels weer op vrije voeten. Zij blijft wel verdachte in de zaak.

De 'nieuwe' verdachte is een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. "Hij zat bij de politie in Spijkenisse vast voor een onderzoek naar een bedrijfsinbraak. Zondag is hij overgebracht naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda", aldus de politie.

De man is vanmiddag aan de Rechter-Commissaris voorgeleid, die zijn voorlopige hechtenis heeft verlengd. De overige verdachten zijn twee mannen uit Nijmegen (33 en 36) die vorige week werden aangehouden. De politie sluit niet uit dat nog meer mensen zullen worden aangehouden.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432895852232-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief