Logo internetbode.nl/woensdrecht

Politie onderzoekt man uit Hoogerheide die al weken overlast veroorzaakt

  112 Meldingen

HOOGERHEIDE - De politie is een onderzoek gestart naar een man, die de afgelopen twee weken in Hoogerheide diverse keren overlast heeft veroorzaakt. Zo deed iemand aangifte nadat haar zoontje verdween, en bij de man bleek te vertoeven.

De politie kreeg enkele meldingen dat een 58-jarige man uit Hoogerheide overlast veroorzaakte, onder andere door enkele vrouwen lastig te vallen en alcoholmisbruik. Ook werd aangifte door een bekende van de man gedaan, dat haar zoontje (basisschool leeftijd) was verdwenen. Het jongetje bleek bij de man te zijn. Hij was ongedeerd. De man maakte een verwarde indruk. De vrouw deed aangifte van het ontnemen van het ouderlijk gezag van een minderjarige. De politie onderzoekt de zaak.

Geruchten

Wijkagent Chris van der Veen weet dat inwoners vermoeden dat de jongen misbruikt zou zijn: "We hebben dit de afgelopen dagen onderzocht, maar er zijn geen aanwijzingen dat het slachtoffer is misbruikt. De man is aangehouden en zit nog steeds vast. Wij onderzoeken nog diverse apparatuur van de man, zoals computer, laptop en dergelijke. Ook hebben we de familieagent ingeschakeld, zoals we dat vaker doen bij zaken die impact kunnen hebben."

Instanties

De afgelopen week hebben diverse instanties, welke zich bezighouden met psychosociale hulpverlening, overleg gehad. Hierbij zijn afspraken gemaakt hoe de directe betrokkenen het best geholpen kunnen worden. In overleg met de burgemeester is de man, na het politieonderzoek, vrijdagmiddag gedwongen opgenomen.
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FotoseriesDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief