Logo internetbode.nl/woensdrecht

Inbrekers op de vlucht voor politie

  112 Meldingen

HOOGERHEIDE - Een 30-jarige man uit Zaandam is vannacht rond 01.00 uur aangehouden in de Doelstraat in Hoogerheide omdat hij vermoedelijk op dievenpad was. Volgens de politie was er vermoedelijk ook een tweede verdachte, maar die kon ondanks een uitgebreide zoektocht niet worden opgepakt.

Surveillerende agenten zagen in de nacht van woensdag op donderdag een verdacht voertuig in de Doelstraat. "De auto viel op vanwege de hoge snelheid", meldt de politie. De auto werd daarom gevolgd tot aan een woning. Twee personen stapten uit en de auto reed weg. "De mannen liepen het erf op, maar sloegen bij het zien van de politie op de vlucht. De 30-jarige man kon worden aangehouden."

Een diensthond heeft nog gezocht naar de tweede verdachte, maar die is niet meer gevonde. "Wel werd er een tas met inbrekerswerktuigen uit de bosje geplukt." Een paar straten verderop vonden agenten de verdachte auto. Deze is voor onderzoek in beslag genomen.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432895852232-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief