Hotak'68 1 komt 1 punt tekort voor titel in Hoofdklasse A

  112 Meldingen

HOOGERHEIDE - Het 1e team moest zijn laatste wedstrijd spelen tegen koploper Never Despair 2 uit Den Bosch. Bij een 7-3 overwinning zou de titel naar de Hoogerheidenaren gaan. Spannend was het zeker, maar de thuisploeg kon de schade net binnen de perken houden, 4-6. Eric Kuijper en Johan’t Hooft wonnen 2 maal. De overige 2 punten kwamen op naam van Roald Vos en het dubbel.


Hotak’68 2 ging op bezoek naar Yerseke om daar tegen hun 1e team te spelen. Het werd een duel om snel te vergeten, 10-0 nederlaag.
Ook Hotak’68 3 moest naar Zeeland, Smash’76 3 uit Sint Annaland was de tegenstander. De Zeeuwen bleken deze laatste competitiewedstrijd van het seizoen een maatje te groot, 8-2 nederlaag. Ondanks dit verlies is het 3e toch op een mooie 3e plaats geeindigd in de 3e klasse A. Roland van den Heuvel en het dubbel zorgden voor de 2 punten.
Hotak’68 4 eindigde de competitie ook op een 3e plaats. In de laatste competitiewedstrijd werd er nipt verloren van Kerkwerve 2, 6-4. Cees Overbeeke sloot het seizoen keurig af door 2 overwinningen voor zijn rekening te nemen. Ook Nico van Wiltenburg en het dubbel kwamen 1 maal als winnaar boven drijven.
Net als het 4e moest ook Hotak’68 5 naar Schouwen-Duiveland, nu was Kerkwerve 3 de tegenstander. Met dezelfde cijfers, 6-4 nederlaag, sloot het 3e het seizoen af. Toon van Loon krikte zijn winstpercentage nog een beetje op door 3 x te winnen. Het 4e punt werd een prooi voor Alfons Govers.
In de 7e Klasse C kreeg sloot Hotak’68 6 het seizoen af met een uitwedstrijd in Steenbergen. TSC 3 was deze wedstrijd duidelijk wat sterker met gevolg een 9-1 nederlaag. Roland van den Bogart wist de eer nog te redden.

Jeugd
Al in de voorlaatste competitieronde kan jeugd 2 zich al kampioen noemen in de 1e klasse A, proficiat. Tegen TTC Middelburg 2 lieten ze ook dit keer zien dat er met hun niet te spotten is, 2-8 overwinning. Yoerie Aarden en Rianne de Vogt waren 3 maal succesvol en ook Bas Suijkerbuijk kon met zijn 2 overwinningen mee delen in de vreugde.
In de landelijke A Klasse stond er een uitwedstrijd op het programma voor jeugd 1 en wel tegen HBC 1 uit Heemstede (Noord-Holland). Aan het wedstrijdverloop kon je duidelijk zien dat de ploegen aan elkaar gewaagd waren. Het werd dan ook een 5-5 gelijkspel. Jason Broos was zeer goed op dreef, 3 maal winst. De resterende 2 punten waren een prooi voor Dennis Hu en het dubbel.
De laatste uitwedstrijd voor jeugd 3 was de wedstrijd tegen TTC Middelburg 4. De jonge Hoogerheidenaren moesten genoegen nemen met een ruime 8-2 nederlaag. Kyana Vroomen won 1 keer en ook het dubbel werd in winst omgezet.
In de startersklasse won jeugd 4 de derby tegen het Ossendrechtse TCO’78 2 met 4-6. Jasmijn de Vogt (3), Laura Veraart (2) en het dubbel zorgden voor de punten.
Alle verdere informatie is te vinden op www.hotak68.nl.I

l

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief