Lichaam Max Meijer gevonden in water Antwerpen

Lichaam Max Meijer gevonden in water Antwerpen

  112 Meldingen

OSSENDRECHT - De scheepvaartpolitie in Antwerpen heeft vrijdagavond het lichaam van Max Meijer gevonden. De 23-jarige Ossendrechter werd sinds 8 december vermist na een avondje stappen.


Er blijkt, volgens de politie, geen sprake te zijn van kwade opzet. Hoe het lichaam van Max Meijer dan wel in het water is terechtgekomen, moet nog blijken uit onderzoek. Vooralsnog houdt de politie alle opties open. Na een avondje stappen gingen Max en zijn vrienden wat eten. Hij ging iets eerder weg dan de rest om een sigaret te roken bij de auto. Toen één van de vrienden rond 6.00 uur bij de auto kwam, was Max al weg. Er was sindsdien geen spoor meer van hem vernomen. 

De politie startte na Max' vermissing een actieve zoektocht, zelfs de nationale televisie werd ingeschakeld. De Belgische variant op Opsporing Verzocht reconstrueerde de route die de jongen moet hebben gelopen. Ook deelde het programma beelden van een man die mogelijk de jas van Max over zijn arm had. Op 3 januari werd besloten dat de zoektocht naar Max werd gestaakt.

Robbert Temmen

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief